Ši svetainė neveikia pilnu pajėgumu su jūsų naudojama naršykle. Rekomenduojame pakeisti ją Edge, Chrome, Safari ar Firefox naršykle.

Perkant už 30€ siuntimas nemokamas

Natūropatė G. Zajauskaitė: „Grožis man yra pagarba, meilė, šiluma bei teigiama energija.”

Natūropatė G. Zajauskaitė: „Grožis man yra pagarba, meilė, šiluma bei teigiama energija.”

Aš esu Goda ir man yra didelė garbė prisistatyti jums kaip diplomuotai natūropatinės mitybos specialistei. Mano sritis yra plati ir apima įvairias sveikatos problemas, tokias kaip autoimuninės bei lėtinės ligos, skydliaukės disfunkcija, nervinės sistemos sutrikimai, energijos lygio trūkumas, hormonų disbalansas, virškinimo problemos, viršsvoris ir diabetes bei, žinoma, odos problemos.

Natūropatija yra sveikatos priežiūros ir gydymo metodas, grindžiamas tuo, jog kūnas turi natūralius gebėjimus pats save išgydyti.

“Natūropatija į mano gyvenimą atėjo po to, kai pati susidūriau su sveikatos problemomis. Ieškodama būdų pasveikti atradau natūropatijos pasaulį. Mano susidomėjimas šia sritimi buvo toks didelis, kad nusprendžiau pati to mokytis. Baigusi Londono natūropatinės medicinos koledžą, aš turiu tvirtą teorinį ir praktinį pagrindą šioje srityje. Tai suteikia man galimybę padėti žmonėms pagerinti savo sveikatą ir rasti natūralius būdus, kaip ją palaikyti. Mano asmeninė patirtis, siekiant atkurti savo sveikatą, naudojant natūropatinės medicinos principus yra didelis motyvatorius ir leidžia suprasti, kokie stebuklai gali įvykti, kai taikome natūralius gydymo metodus”, – sako natūropatinės mitybos specialistė G. Zajauskaitė.

Natūropatijos integralus požiūris gali padėti pasiekti sveiką ir spindinčią odą

Natūropatai gali suteikti individualius mitybos patarimus, kurie prisideda prie odos sveikatos. Tai gali apimti tinkamą mitybą, kuri aprūpina odą reikiamomis maistinėmis medžiagomis ir antioksidantais. Natūropatai gali padėti identifikuoti alergijas ir padėti parinkti tinkamą mitybą. Svarbu paminėti, kad kiekvienas asmuo yra unikalus ir reikalauja individualaus požiūrio į sveikatą. Natūropatai atlieka išsamų sveikatos vertinimą, atsižvelgdami į paciento sveikatos būklę, gyvenimo būdą, mitybą ir kitus faktorius.
“Mes galime patarti naudoti tam tikrus natūralius vaistinius augalus, kurie turi gydomųjų savybių ir gali būti naudingi odos sveikatai. Na ir žinoma, natūropatija gali padėti organizmui pašalinti toksinus ir kitų kenksmingų medžiagų likučius, kurie, kaip žinome, turi labai neigiamą poveikį odos būklei“, - dėsto natūropatė Goda Zajauskaitė.
Naturopatinės metodikos dažnai siekia ne tik gydyti esamas odos problemas, bet ir prevenciniu būdu padėti jų išvengti ateityje. Svarbu paminėti, kad naturopatinės priemonės dažnai yra saugios ir natūralios, todėl daugelis žmonių ieško šio sveikatinimosi požiūrio, norėdami išsaugoti odos grožį.

Ritualai neatsiejama odos puoselėjimo dalis

“Visada stengiuosi išlaikyti odą kuo švaresnę. Rūpinuosi ja naudodama aukštos kokybės kosmetikos priemones. Taip pat kiekvieną rytą pradedu su salierų sultimis ir dienos eigoje stengiuosi gerti daug vandens. Esminiu aspektu laikau natūralių ir sveikų maisto produktų vartojimą, kurie turi gausybę vitaminų, mineralų ir antioksidantų. Be to, teikiu didelę reikšmę kokybiškam miegui.”, – odos puoselėjimo ritualais dalinasi natūropatė G. Zajauskaitė.

Tavo ritualas odos alchemijai
Merglow

Krepšelis

Sveikiname! Jums priklauso nemokamas siuntimas. Liko tik €30 iki nemokamo siuntimo
Duagiau prekių neturime